Over BVL tool

Helaas zal de BVL tool aan het einde van dit jaar ophouden te bestaan.
Voor actuele informatie over brandveiligheids onderwerpen wil ik je doorverwijzen naar https://www.brandweer.nl/brandveiligheid

BVL Tool: een handig naslagwerk voor elke medewerker!

Jouw collega’s van de brandweer hebben met elkaar deze tool ontwikkeld. Omdat ze behoefte hadden aan meer informatie over brandveiligheid. Voor zichzelf. Maar ook voor anderen. Hopelijk heb jij er ook wat aan! Met deze mobiele site kun je zelf meer leren over brandveiligheid. Maar je kunt de website ook snel raadplegen tijdens een gesprek met mensen in je omgeving.

In gesprek

Zit je op een verjaardag en vraagt je buurman waar hij een rookmelder moet ophangen? Spreekt op straat iemand je aan om te vragen naar de risico’s van een wasdroger? Of ben je op een voorlichtingsbijeenkomst met buurtbewoners? Met deze tool vind je makkelijk en snel het antwoord op alle vragen over brandveilig leven. Kun je het antwoord niet vinden? Laat het ons weten! Dan voegen wij de informatie toe, zodat de tool steeds beter en vollediger wordt.

Ideeën zijn welkom!

De veiligheidsregio’s Haaglanden, Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Hollands Midden hebben de BVL Tool samen ontwikkeld. Mét medewerkers, vóór medewerkers. Heb je suggesties voor verbeteringen of onderwerpen die we kunnen toevoegen? Of heb je vragen over de inhoud van deze website? Neem contact op via BVLtool@vrh.nl.

illustratie voorkomen-vluchten-alarmeren-blussen